Chat with us, powered by LiveChat

Wybierz "Paczka w Weekend" i zamów z dostawą w sobotę!

Książka "Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie" cz. 1 - Artur Bokła, Katarzyna Mikulska

Ocena:
99% of 100
Wysyłka: Natychmiast Dostawa: 7,99 zł
29,99 zł 36,90 zł
Oszczędzasz 6,91 zł
  • Zamów jeszcze dzisiaj i odbierz paczkę w sobotę!

Kup i zbierz 2 punkty = 1,00 zł zniżki na następne zakupy.
Bezterminowe zwroty dla klubowiczów KSK
Kup teraz, zapłać za 30 dni
  • Do góry
  • opis
  • dane techniczne
  • Opinie 28
  • Warto dokupić
36,90 zł 29,99 zł

Książka będąca narzędziem przetrwania. Co zjeść w lesie? Jak przyrządzić to, co oferuje nam natura - piekąc w żarze, wykorzystując ruszt, dół ziemny lub gotując przy pomocy kamieni? Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają!

Książka zawiera:
- prezentację technik gotowania w terenie (żar, dół ziemny, gotowanie kamieniami),
- przepisy kulinarne,
- poradnik jak rozpalić ogień (łuk ogniowy, świder ręczny),
- opis gatunków drzew – jak i do czego je wykorzystać (rozpałka, podtrzymanie ognia, tworzenie żaru, wędzenie itd.),
- filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR, udostępnione dzięki uprzejmości serwisu lesne-rzemioslo.pl,
- linijkę calową i centymetrową.

Książka w polskiej wersji językowej.

Dane techniczne
Autorzy: Artur Bokła, Katarzyna Mikulska
Okładka: miękka
Wymiary: 115 x 190 mm
Ilość stron: 160
Wydawnictwo: Pascal

Więcej informacji
EAN 9788381036511
Ocena:
99
4.95/5
Opinie: 28
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Opinie są weryfikowane przez naszych moderatorów. Pojawiają się przy produkcie najczęściej w około 7 dni roboczych.

Anuluj