
Książka "Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie" cz. 2 - Artur Bokła, Katarzyna Mikulska
Dostępność w sklepach
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
- Produkt dostępny
- Produkt niedostępny
Informacja kiedy wysyłamy produkt!
Darmowa dostawa od 50 złotych!
Książka będąca narzędziem przetrwania. Co zjeść w lesie? Jak przyrządzić to, co oferuje nam natura - piekąc w żarze, wykorzystując ruszt, dół ziemny lub gotując przy pomocy kamieni? Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają!
Książka zawiera:
- przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych, leśnych, bagiennych,
- prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie),
- techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki,
- filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR udostępnione dzięki uprzejmości serwisu lesne-rzemioslo.pl,
- sól, linijkę calową i centymetrową.
Dane techniczne
Autorzy: Artur Bokła, Katarzyna Mikulska
Okładka: miękka
Wymiary: 115 x 190 mm
Ilość stron: 160
Wydawnictwo: Pascal
EAN: 9788381036535
opiniiOcena: 4.88 / 5Dodaj opinię
Im więcej wiesz, tym niej nosisz do lasu. Takie jest powiedzenie i w 100% się z tym zgadzam. Jeśli jednak nic nie wiesz i chciałbyś odchudzić swój plecak to polecam ;)
tak samo jak część 1, fajna i prosta do przeczytania i jest fajnym uzupełnieniem
Super książka. Polecam.
Ciekawe pomysły na gotowanie na łonie natury:)
świetna książka można się sporo dowiedzieć
Książka OK.Polecam
Ciąg dalszy poradnika człowieka pierwotnego. Jak zrobić gliniany piec, patelnię, wędzarnię, mąkę z korzonków inie tylko. Dla zapaleńców
W porządku, kilka ciekawych przepisów
Ciekawa książka, dla. Miłośników kuchni w terenie polecam.
Treściwa książka na rozpalaniu ognia oraz gotowania nad nim.
Jeżeli ktoś zastanawiał się jak przyrządzić proste dania w terenie, to właśnie znalazł książkę, której szukał ;) Polecam.
Jeżeli często biwakujesz to tam książka jest obowiązkową lekturą!
Obowiązkowa do kompletu wraz z tomem pierwszym. A dla zapominalskich kompaktowa więc w plecaku wiele miejsca też nie zajmuje.
Druga część równie dobra jak pierwsza. Wartościowa pozycja, polecam nie tylko do przeczytania ale i do przetestowania zaproponowanych tam przepisów.
Druga z serji dzikich ksiazek kucharskich z wieloma ciekawymi i prostymi przepisami, dodatkowym atutem jest jej niewielki rozmiar więc nie zajmie dużo miejsca w plecaku. Polecam ;)
Ciekawa książka dla zabicia czasu akurat .
9,99 zł269,00 zł96,99 zł149,99 zł49,99 zł19,99 zł19,99 zł25,00 zł