tel. 71 347 47 00
Koszyk0Twój koszyk jest pusty.

Koszyk

0

Twój koszyk jest pusty.

Satake

Satake – opis

Noże kuchenne Satake to wysokiej jakości noże produkowane w Japonii. Noże te cechują się doskonałym wyważeniem i klingą z materiałów najlepszego gatunku. Wysokowęglowa stal nierdzewna, z której wykonane są noże kuchenne Satake, jest wyjątkowo odporna na korozję i łatwa w ostrzeniu. W naszej ofercie znajdują się noże kuchenne Satake o długości ostrza od 12 cm do 27 cm. Ten japoński producent noży kuchennych oferuje szeroki wybór rodzajów noży - tasaki, szefa kuchni, uniwersalne, noże typu Santoku oraz noże do sushi.

zwiń

Wybrane Filtry:

Znaleziono 43 produkty

  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Yanagi-Sashimi - 21 cm (272672) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry.
    199,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 19
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Santoku - 17 cm (272671) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Santoku, który łączy w sobie funkcje noża szefa kuchni i japońskiego noża do warzyw Nakiri, ma wysoko umieszczoną rękojeść, która zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę.
    169,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 16
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Santoku - 15 cm (272670) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Santoku, który łączy w sobie funkcje noża szefa kuchni i japońskiego noża do warzyw Nakiri, ma wysoko umieszczoną rękojeść, która zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę.
    169,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 16
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Nakiri - 16 cm (272669) N

    Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię.
    169,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 16
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Deba - 15,5 cm (272668) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać.
    199,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 19
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Deba - 12 cm (272667) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać.
    149,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 14
  • Nóż kuchenny Satake Unique Santoku - 17 cm (272665) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Wysoko umieszczona rękojeść zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.
    389,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 38
  • Nóż kuchenny Satake Unique Mahogany Santoku - 17 cm (272664) N

    Wysoko umieszczona rękojeść zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.
    549,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 54
  • Nóż kuchenny Satake Tomoko Yanagi-Sashimi - 20,5 cm (272663) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
    129,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 12
  • Nóż kuchenny Satake Tomoko uniwersalny - 12 cm (272662) N

    Wszechstronny nóż kuchenny, który służy do krojenia produktów małej i średniej wielkości, a w razie potrzeby także do obierania warzyw i owoców. Doskonale się sprawdza podczas szatkowania czosnku, krojenia pomidorów lub dzielenia małych kanapek. Z powodzeniem zastępuje nóż szefa kuchni, w przypadku gdy długi nóż okazuje się nieporęczny.
    89,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 8
  • Nóż kuchenny Satake Tomoko szefa kuchni Air Holes - 18 cm (272661) N

    Posiada ostry czubek, w razie potrzeby może także służyć do oddzielania mięsa od kości, porcjowania kurczaka czy filetowania mniejszych ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem. Dzięki otworom w krawędzi tnącej produkty takie, jak żółty ser czy świeżo upieczone ciasto, nie przywierają do klingi.
    119,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 11
  • Nóż kuchenny Satake Tomoko Santoku - 17 cm (272660) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku.
    99,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 9
  • Nóż kuchenny Satake Tomoko do pieczywa - 20 cm (272658) N

    Solidny, ząbkowany nóż, który służy do cięcia różnego rodzaju pieczywa. Dzięki bardzo ostrej krawędzi tnącej nóż doskonale sobie radzi ze świeżymi, chrupiącymi wypiekami. Długie ostrze pozwala na komfortowe krojenie nawet największych bochenków, bez zgniatania delikatnego miąższu bułki czy chleba.
    99,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 9
  • Tasak kuchenny Satake Satoru do siekania - 18 cm (272656) N

    Wszechstronny nóż kuchenny, zwany też tasakiem chińskim, który w kuchni azjatyckiej wykorzystywany jest na co dzień do krojenia różnych produktów i pełni funkcję noża szefa kuchni. Posiada solidną, lecz stosunkowo cienką klingę, więc nie powinno się nim rąbać kości ani mrożonek. Szeroki, ostry nóż to doskonałe narzędzie do takich zadań, jak krojenie warzyw w kostkę, porcjowanie drobiu, siekanie surowego mięsa czy rozgniatanie czosnku lub imbiru.
    219,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 21
  • Nóż kuchenny Satake Satoru uniwersalny - 13,5 cm (272655) N

    Wszechstronny nóż kuchenny, który służy do krojenia produktów małej i średniej wielkości, a w razie potrzeby także do obierania warzyw i owoców. Doskonale się sprawdza podczas szatkowania czosnku, krojenia pomidorów lub dzielenia małych kanapek. Z powodzeniem zastępuje nóż szefa kuchni, w przypadku gdy długi nóż okazuje się nieporęczny.
    139,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 13
  • Nóż kuchenny Satake Satoru Santoku - 13,5 cm (272652) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Santoku, który łączy w sobie funkcje noża szefa kuchni i japońskiego noża do warzyw Nakiri, ma wysoko umieszczoną rękojeść, która zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę.
    139,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 13
  • Nóż kuchenny Satake Satoru Nakiri - 16 cm (272651) N

    Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.
    159,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 15
  • Nóż kuchenny Satake Satoru Santoku - 17 cm (272650) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Wysoko umieszczona rękojeść zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.
    159,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 15
  • Nóż kuchenny Satake S/D Yanagi-Sashimi - 27 cm (272649) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
    199,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 19
  • Nóż kuchenny Satake S/D Yanagi-Sashimi - 24 cm (272648) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
    159,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 15
  • Nóż kuchenny Satake S/D Yanagi-Sashimi - 21 cm (272647) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
    139,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 13
  • Nóż kuchenny Satake S/D Deba - 18 cm (272646) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.
    199,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 19
  • Nóż kuchenny Satake S/D Deba - 15,5 cm (272645) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.
    159,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 15
  • Nóż kuchenny Satake S/D Deba - 12 cm (272644) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.
    129,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 12
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Black Pakka Deba - 15,5 cm (272643) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa.
    219,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 21
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Black Pakka Yanagi-Sashimi - 20,5 cm (272642) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch do siebie.
    219,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 21
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Black Pakka Nakiri - 16 cm (272639) N

    Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składnki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.
    219,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 21
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Natural Yanagi-Sashimi - 21 cm (272638) N

    Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
    179,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 17
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Natural Santoku - 17 cm (272636) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Wysoko umieszczona rękojeść zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.
    169,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 16
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Natural Nakiri - 16 cm (272635) N

    Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.
    159,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 15
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Natural Deba - 15,5 cm (272634) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.
    169,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 16
  • Nóż kuchenny Satake Megumi Yanagi-Sashimi - 21 cm (272633) N

    Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
    99,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 9
  • Nóż kuchenny Satake Megumi Nakiri - 16 cm (272631) N

    Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki).
    89,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 8
  • Nóż kuchenny Satake Megumi Deba - 15,5 cm (272630) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać.
    99,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 9
  • Nóż kuchenny Satake Megumi Deba - 12 cm (272629) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać.
    79,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 7
  • Nóż kuchenny Satake Kotori Santoku - 15 cm (272628) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Santoku, który łączy w sobie funkcje noża szefa kuchni i japońskiego noża do warzyw Nakiri, ma wysoko umieszczoną rękojeść, która zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę.
    169,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 16
  • Nóż kuchenny Satake Kotori uniwersalny - 13,5 cm (272627) N

    Wszechstronny nóż kuchenny, który służy do krojenia produktów małej i średniej wielkości, a w razie potrzeby także do obierania warzyw i owoców. Doskonale się sprawdza podczas szatkowania czosnku, krojenia pomidorów lub dzielenia małych kanapek. Z powodzeniem zastępuje nóż szefa kuchni, w przypadku gdy długi nóż okazuje się nieporęczny.
    159,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 15
  • Nóż kuchenny Satake Kotori szefa kuchni - 18 cm (272626) N

    Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Ponieważ posiada ostry czubek, w razie potrzeby może także służyć do oddzielania mięsa od kości, porcjowania kurczaka czy filetowania mniejszych ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
    189,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 18
  • Nóż kuchenny Satake Kotori Santoku - 17 cm (272625) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Wysoko umieszczona rękojeść zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.
    189,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 18
  • Nóż kuchenny Satake Hiroki szefa kuchni - 21 cm (272623) N

    Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Ponieważ posiada ostry czubek, w razie potrzeby może także służyć do oddzielania mięsa od kości, porcjowania kurczaka czy filetowania mniejszych ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
    249,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 24
  • Nóż kuchenny Satake Hiroki szefa kuchni - 18 cm (272622) N

    Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Ponieważ posiada ostry czubek, w razie potrzeby może także służyć do oddzielania mięsa od kości, porcjowania kurczaka czy filetowania mniejszych ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
    235,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 23
  • Nóż kuchenny Satake Hiroki Santoku - 17 cm (272621) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Wysoko umieszczona rękojeść zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.
    229,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 22
  • Nóż kuchenny Satake Hiroki uniwersalny - 13,5 cm (272624) N

    Wszechstronny nóż kuchenny, który służy do krojenia produktów małej i średniej wielkości, a w razie potrzeby także do obierania warzyw i owoców. Doskonale się sprawdza podczas szatkowania czosnku, krojenia pomidorów lub dzielenia małych kanapek.
    175,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 17

Znaleziono 43 produkty

Najnowsze opinie

zamknij