zamknij
tel. 71 347 47 00
Koszyk0Twój koszyk jest pusty.

Koszyk

0

Twój koszyk jest pusty.

Do filetowania

Do filetowania – opis

Noże kuchenne do filetowania zapewniają komfort i łatwość w obchodzeniu się z delikatnym mięsem ryby. Taki nóż z pewnością doceni każdy kucharz przyrządzający potrawy ze świeżych ryb, a także wędkarze, dla których posiadamy dedykowane noże do filetowania. Część z prezentowanych noży posiada również specjalną krawędź do skrobania ryby. Oferowane przez nas noże do filetowania dostępne są z ostrzami o długości od 15 cm do 30 cm.

zwiń

Wybrane Filtry:

Znaleziono 34 produkty

  • Nóż Gerber Controller 10 cali (30-001450DIP)

    Specjalistyczny nóż o konstrukcji full-tang do filetowania ryb. Klingę o długości 10 cali wykonano z giętkiej, polerowanej na wysoki połysk nierdzewnej stali 9Cr18MoV. Ergonomicznie wyprofilowana rękojeść została wykonana w technologii HydroTread Grip™. W komplecie z nożem znajduje się kabura z klipsem oraz ostrzałką. Idealny nóż do kuchni, jak również na wędkarski wypad za miasto.
    279,00 zł
    Wysyłka w: natychmiast!
    KSK: 27
  • Nóż Gerber Controller 8 cali (30-001448DIP)

    Specjalistyczny nóż o konstrukcji full-tang do filetowania ryb. Klingę o długości 8 cali wykonano z giętkiej, polerowanej na wysoki połysk nierdzewnej stali 9Cr18MoV. Ergonomicznie wyprofilowana rękojeść została wykonana w technologii HydroTread Grip™. W komplecie z nożem znajduje się kabura z klipsem oraz ostrzałką. Idealny nóż do kuchni, jak również na wędkarski wypad za miasto.
    259,00 zł
    Wysyłka w: natychmiast!
    KSK: 25
  • Nóż Gerber Controller 6 cali (30-001446DIP)

    Specjalistyczny nóż o konstrukcji full-tang do filetowania ryb. Klingę o długości 6 cali wykonano z giętkiej, polerowanej na wysoki połysk nierdzewnej stali 9Cr18MoV. Ergonomicznie wyprofilowana rękojeść została wykonana w technologii HydroTread Grip™. W komplecie z nożem znajduje się kabura z klipsem oraz ostrzałką. Idealny nóż do kuchni, jak również na wędkarski wypad za miasto.
    229,00 zł
    Wysyłka w: natychmiast!
    KSK: 22
  • Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Fillet Knife 8" (20VF8SZ)

    Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ostrze ze stali 4116 Krupp jest wytrzymałe. Rękojeść pokryta jest antypoślizgowym tworzywem Kray-Ex.
    89,99 zł139,99 zł
    Wysyłka w: natychmiast!
    KSK: 8
  • Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Fillet Knife 6" (20VF6SZ)

    Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ostrze ze stali 4116 Krupp jest wytrzymałe. Rękojeść pokryta jest antypoślizgowym tworzywem Kray-Ex.
    79,99 zł119,99 zł
    Wysyłka w: natychmiast!
    KSK: 7
  • Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Curved Boning (20VBCZ)

    Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ostrze ze stali 4116 Krupp jest wytrzymałe. Rękojeść pokryta jest antypoślizgowym tworzywem Kray-Ex.
    79,99 zł119,99 zł
    Wysyłka w: natychmiast!
    KSK: 7
  • Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Flexible Boning (20VBBFZ)

    Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ostrze ze stali 4116 Krupp jest wytrzymałe. Rękojeść pokryta jest antypoślizgowym tworzywem Kray-Ex.
    69,99 zł119,99 zł
    Wysyłka w: natychmiast!
    KSK: 6
  • Nóż Boker Magnum Nordic Fillet 2 Orange (02RS019) T

    Boker Magnum Nordic Fillet to nóż, który idealnie nadaje się do filetowania ryb. Bardzo przydatne i podręczne narzędzie które powinien mieć każdy wędkarz.
    95,00 zł
    Wysyłka w: 4 dni
    KSK: 9
  • Nóż Global GSF-50 uniwersalny - 15 cm (272467) N

    Średniej wielkości, poręczny nóż, który świetnie się nadaje do krojenia różnego rodzaju produktów, a także do obierania owoców lub warzyw i usuwania z nich gniazd.
    239,00 zł259,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 23
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Yanagi-Sashimi - 21 cm (272672) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry.
    199,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 19
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Deba - 15,5 cm (272668) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać.
    199,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 19
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Deba - 12 cm (272667) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać.
    149,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 14
  • Nóż kuchenny Satake Tomoko Yanagi-Sashimi - 20,5 cm (272663) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
    129,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 12
  • Nóż kuchenny Satake S/D Yanagi-Sashimi - 27 cm (272649) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
    199,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 19
  • Nóż kuchenny Satake S/D Yanagi-Sashimi - 24 cm (272648) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
    159,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 15
  • Nóż kuchenny Satake S/D Yanagi-Sashimi - 21 cm (272647) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
    139,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 13
  • Nóż kuchenny Satake S/D Deba - 18 cm (272646) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.
    199,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 19
  • Nóż kuchenny Satake S/D Deba - 15,5 cm (272645) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.
    159,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 15
  • Nóż kuchenny Satake S/D Deba - 12 cm (272644) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.
    129,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 12
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Black Pakka Deba - 15,5 cm (272643) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa.
    219,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 21
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Black Pakka Yanagi-Sashimi - 20,5 cm (272642) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch do siebie.
    219,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 21
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Natural Yanagi-Sashimi - 21 cm (272638) N

    Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
    179,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 17
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Natural Deba - 15,5 cm (272634) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.
    169,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 16
  • Nóż kuchenny Satake Megumi Deba - 15,5 cm (272630) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać.
    99,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 9
  • Nóż kuchenny Satake Megumi Deba - 12 cm (272629) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać.
    79,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 7
  • Nóż kuchenny Tojiro Zen Deba - 15,5 cm Kasztan (272438) N

    Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsa i wszechstronnego, lekkiego tasaka. Ostrzony jednostronnie, jest wystarczająco finezyjny, aby kroić produkty na cienkie plastry, i wystarczająco mocny, aby przecinać nieduże ości. Stosunkowo krótkie ostrze umożliwia pełną kontrolę nad narzędziem. Klasyczna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.
    439,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 43
  • Nóż kuchenny Tojiro Zen Deba - 15,5 cm Dąb (272432) N

    Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsa i wszechstronnego, lekkiego tasaka. Ostrzony jednostronnie, jest wystarczająco finezyjny, aby kroić produkty na cienkie plastry, i wystarczająco mocny, aby przecinać nieduże ości. Stosunkowo krótkie ostrze umożliwia pełną kontrolę nad narzędziem. Klasyczna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.
    369,00 zł399,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 36
  • Nóż kuchenny Tojiro Zen Yanagi-Sashimi - 21 cm Dąb (272431) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) jest typowym japońskim nożem, przeznaczonym głównie do krojenia świeżych ryb na cienkie, niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi i innych potraw, które wymagają dokładnego i perfekcyjnego cięcia. Jego długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.
    399,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 39
  • Nóż kuchenny Tojiro Zen Yanagi-Sashimi - 21 cm Kasztan (272437) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) jest typowym japońskim nożem, przeznaczonym głównie do krojenia świeżych ryb na cienkie, niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi i innych potraw, które wymagają dokładnego i perfekcyjnego cięcia. Jego długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie.
    439,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 43
  • Nóż kuchenny Global G-14R Yanagi Sashimi - 30 cm (272380) N

    Długi, bardzo cienki nóż z ostrzem o kształcie liścia wierzby, doskonale nadający się do plastrowania i filetowania ryb. Yanagiba lub Yanagi („wierzbowe ostrze”) to rodzaj noża, który wywodzi się z zachodniej Japonii (region Kansai).
    749,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 74
  • Nóż kuchenny Global G-47 Sashimi-Yo do plastrowania - 25 cm (272377) N

    Długi, ostro zakończony nóż o bardzo cienkim ostrzu, przeznaczony do plastrowania i filetowania mniejszych i większych ryb, a także do obróbki mięsa. Opracowany został z myślą o użytkownikach z Europy, więc w przeciwieństwie do swoich japońskich odpowiedników - noży typu Yanagiba czy Takohiki - posiada szlif obustronny.
    519,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 51
  • Nóż kuchenny ceramiczny Kyocera Kyotop Sashimi - 20 cm (272246) N

    Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia precyzję, jednostronny szlif - czyste cięcie, natomiast podwójnie wypalana ceramika, z której wykonano ostrze, gwarantuje, że nóż będzie służył przez wiele lat, bez konieczności częstego ostrzenia. Nóż ostrzony jednostronnie.
    1555,00 zł1685,00 zł
    Wysyłka w: 48 godzin
    KSK: 155
  • Nóż Mora Fishing Comfort Fillet 155 (NZ-F55-SS-01) H

    Specjalistyczny nóż wędkarski do filetowania ryb. Klingę wykonano z nierdzewnej stali Sandvik 12C27 hartowanej do twardości 57-58 HRC. W komplecie pokrowiec z tworzywa sztucznego.
    85,00 zł
    Wysyłka w: 24 godziny
    KSK: 8
  • Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Butcher (20VBKZ)

    Nóż kuchenny stanowiący niezawodne narzędzie w każdej kuchni. Model Butcher to nóż rzeźnicki dedykowany do obróbki mięsa.
    99,99 zł139,99 zł
    KSK: 9
    Chwilowy brak towaru Powiadom mnie o dostawie
    Zamknij
    Chwilowy brak towaruPowiadom mnie o dostawie

    Podaj swój adres e-mail, aby otrzymać informację o dostępności produktu.

Znaleziono 34 produkty

Najnowsze opinie