zamknij
tel. 71 347 47 00
Koszyk0Twój koszyk jest pusty.

Koszyk

0

Twój koszyk jest pusty.

nóż do mięsa

Wybrane Filtry:

Znaleziono 61 produktów

  • Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Fillet Knife 6" (20VF6SZ)

    Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ostrze ze stali 4116 Krupp jest wytrzymałe. Rękojeść pokryta jest antypoślizgowym tworzywem Kray-Ex.
    79,99 zł119,99 zł
    Wysyłka: natychmiast!
    KSK: 7
  • Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Fillet Knife 8" (20VF8SZ)

    Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ostrze ze stali 4116 Krupp jest wytrzymałe. Rękojeść pokryta jest antypoślizgowym tworzywem Kray-Ex.
    89,99 zł139,99 zł
    Wysyłka: w 48 godzin
    KSK: 8
  • Nóż kuchenny Victorinox Black - szerokie ostrze 12 cm (5.2003.12)

    Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ergonomicznie wyprofilowana, antypoślizgowa rękojeść wykonana została z tworzywa fibrox. Pozwala to na pewny chwyt nawet wtedy, gdy dłonie są mokre lub pokryte tłuszczem.
    79,99 zł
    Wysyłka: Około 7 dni
    KSK: 7
  • Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Curved Boning (20VBCZ)

    Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ostrze ze stali 4116 Krupp jest wytrzymałe. Rękojeść pokryta jest antypoślizgowym tworzywem Kray-Ex.
    79,99 zł119,99 zł
    Wysyłka: natychmiast!
    KSK: 7
  • Nóż kuchenny Victorinox Black - szerokie ostrze 15 cm (5.2003.15)

    Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ergonomicznie wyprofilowana, antypoślizgowa rękojeść wykonana została z tworzywa fibrox. Pozwala to na pewny chwyt nawet wtedy, gdy dłonie są mokre lub pokryte tłuszczem.
    79,99 zł
    Wysyłka: natychmiast!
    KSK: 7
  • Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Big Country Skinner (20VBSKZ)

    Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ostrze ze stali 4116 Krupp jest wytrzymałe. Rękojeść pokryta jest antypoślizgowym tworzywem Kray-Ex.
    89,99 zł139,99 zł
    Wysyłka: natychmiast!
    KSK: 8
  • Nóż kuchenny Victorinox Black - szerokie ostrze 22 cm (5.2003.22)

    Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ergonomicznie wyprofilowana, antypoślizgowa rękojeść wykonana została z tworzywa fibrox. Pozwala to na pewny chwyt nawet wtedy, gdy dłonie są mokre lub pokryte tłuszczem.
    125,00 zł
    Wysyłka: natychmiast!
    KSK: 12
  • Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Flexible Boning (20VBBFZ)

    Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ostrze ze stali 4116 Krupp jest wytrzymałe. Rękojeść pokryta jest antypoślizgowym tworzywem Kray-Ex.
    69,99 zł119,99 zł
    Wysyłka: natychmiast!
    KSK: 6
  • Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Butcher (20VBKZ)

    Nóż kuchenny stanowiący niezawodne narzędzie w każdej kuchni. Model Butcher to nóż rzeźnicki dedykowany do obróbki mięsa.
    99,99 zł139,99 zł
    Wysyłka: natychmiast!
    KSK: 9
  • Nóż kuchenny Victorinox Black - szerokie ostrze 19 cm (5.2003.19)

    Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ergonomicznie wyprofilowana, antypoślizgowa rękojeść wykonana została z tworzywa fibrox. Pozwala to na pewny chwyt nawet wtedy, gdy dłonie są mokre lub pokryte tłuszczem.
    109,99 zł
    Wysyłka: natychmiast!
    KSK: 10
  • Nóż kuchenny Victorinox Black - ząbkowane ostrze 19 cm (5.2033.19)

    Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ergonomicznie wyprofilowana, antypoślizgowa rękojeść wykonana została z tworzywa fibrox. Pozwala to na pewny chwyt nawet wtedy, gdy dłonie są mokre lub pokryte tłuszczem.
    109,99 zł
    Wysyłka: natychmiast!
    KSK: 10
  • Nóż kuchenny Mikov 21-NH-10 - do mięsa (7700) N

    Kuchenny nóż do krojenia mięsa. Rękojeść wykonano z trwałego tworzywa ABS, zapewni nam wygodne korzystanie z noża. Ząbkowane ostrze jest ze stali nierdzewnej 420 zahartowanej do wartości 53-55 HRC.
    16,99 zł
    Wysyłka: w 24 godziny
    KSK: 1
  • Nóż kuchenny Mikov 56-NH-15 - do mięsa (7698) N

    Kuchenny nóż do krojenia cienkich kawałków mięsa, w tym drobiu, pieczeni, szynek i innych dużych pieczonych mięs. Dzięki cieńszemu ostrzu możemy dokonywać bardziej precyzyjnych cięć.
    32,00 zł
    Wysyłka: w 24 godziny
    KSK: 3
  • Nóż kuchenny Tojiro Origami - Santoku 16,5 cm (272600) N

    Wielofunkcyjny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść np. do sałatki. Wykonany jest z jednego arkusza wysokiej jakości stali nierdzewnej. Rękojeść o przekroju trójkąta zapewnia pewny chwyt.
    499,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 49
  • Nóż kuchenny Tojiro DP3 do porcjowania - 27 cm (272550) N

    Nóż przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładniej i płynniej, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
    749,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 74
  • Nóż kuchenny Satake Tomoko Deba - 15,5 cm (272657) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii używany jest także do sprawiania mięsa drobiowego. Ostrze o szlifie jednostronnym wykonano ze stali nierdzewnej 420J2. Drewnianą rękojeść wykonano z drewna i wzmocniono nitami.
    119,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 11
  • Nóż kuchenny Tojiro DP37 Santoku - 17 cm (272582) N

    Wielofunkcyjny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść np. do sałatki.
    759,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 75
  • Nóż kuchenny Tojiro Flash Santoku - 18 cm (272578) N

    Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.
    1049,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 104
  • Nóż kuchenny Tojiro DP3 do porcjowania - 24 cm (272549) N

    Nóż przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
    619,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 61
  • Nóż kuchenny Tojiro DP3 do wykrawania - 15 cm (272514) N

    Specjalistyczny nóż, dzięki któremu można skutecznie i w szybkim tempie oddzielić surowe lub ugotowane mięso od skóry, włókien czy kości, a także zdjąć skórę z ryb. Wąska, cienka krawędź pozwala ciąć precyzyjnie w najciaśniejszych miejscach, a lekko zakrzywione ostrze pomaga zminimalizować straty jadalnych części.
    699,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 69
  • Zestaw nozy kuchennych Global - G-2 i GS-1 (272503) N

    Zestaw noży Global to wspaniała okazja, aby przekonać się o niezrównanej jakości japońskich noży. Kucharz otrzymuje niezbędne narzędzia do codziennej pracy, od krojenia i plastrowania mięsa i ryb, po obieranie i szatkowanie warzyw i owoców.
    669,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 66
  • Nóż kuchenny Global G-46 Santoku - 18 cm (272499) N

    Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze, znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię.
    395,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 39
  • Nóż kuchenny Global GF-37 europejski nóż do porcjowania - 22 cm (272498) N

    Stosunkowo ciężki nóż do porcjowania, przeznaczony do krojenia gorących mięs, np. pieczeni wołowej, szynki czy indyka. Długa, wąska klinga pozwala uzyskać cienkie i równe plastry, delikatnym ruchem noża.
    565,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 56
  • Nóż kuchenny Global G-28 rzeźnicki - 18 cm (272497) N

    Nóż przeznaczony do krojenia dużych płatów mięsa na mniejsze, równe porcje, np. steki. Jego zakrzywione ostrze z łatwością przecina skórę i tłuszcz, co pozwala skutecznie oczyścić mięso bez ryzyka utraty wartościowych części tuszy. Nożem rzeźnickim można też z powodzeniem kroić takie produkty jak ananas czy warzywa dyniowate.
    385,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 38
  • Nóż Global GSF-50 uniwersalny - 15 cm (272467) N

    Średniej wielkości, poręczny nóż, który świetnie się nadaje do krojenia różnego rodzaju produktów, a także do obierania owoców lub warzyw i usuwania z nich gniazd.
    259,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 25
  • Nóż kuchenny Global GF-33 szefa kuchni - 21 cm (272463) N

    Wszechstronny nóż, który doskonale się sprawdza podczas poważnych kuchennych zadań, również tych, które wymagają dłuższej krawędzi tnącej.
    609,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 60
  • Nóż kuchenny ceramiczny Kyocera JPN Santoku - 16 cm (272461) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb oraz do siekania ziół i pracy z innymi produktami. Nóż Santoku posiada charakterystyczny, obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść na patelnię lub do salaterki.
    709,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 70
  • Nóż kuchenny ceramiczny Kyocera JPN do plastrowania - 13 cm (272459) N

    Średni nóż ze stosunkowo wąskim ostrzem, przeznaczony do starannego krojenia owoców i warzyw oraz innych produktów, takich jak filety z mięsa lub ryb. Idealnie się sprawdza podczas szykowania sałatek, przekąsek i dekoracji, w których supercienkie, równiutkie plasterki gwarantują sukces potrawy.
    599,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 59
  • Nóż kuchenny Tojiro DP3 szefa kuchni - 18 cm (272450) N

    Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe produkty i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
    419,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 41
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Santoku - 17 cm (272671) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Santoku, który łączy w sobie funkcje noża szefa kuchni i japońskiego noża do warzyw Nakiri, ma wysoko umieszczoną rękojeść, która zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę.
    169,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 16
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Santoku - 15 cm (272670) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Santoku, który łączy w sobie funkcje noża szefa kuchni i japońskiego noża do warzyw Nakiri, ma wysoko umieszczoną rękojeść, która zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę.
    169,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 16
  • Nóż kuchenny Tojiro DP37 szefa kuchni - 21 cm (272445) N

    Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić duże płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
    849,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 84
  • Nóż kuchenny Global G-21 do wykrawania - 16 cm (272375) N

    Specjalistyczny, bardzo lekki nóż, dzięki któremu usuwanie kości z mięsa, drobiu czy ryb staje się łatwiejsze i szybsze. Wąska, elastyczna krawędź pozwala ciąć precyzyjnie w najciaśniejszych miejscach, a dzięki jednolitej konstrukcji drobiny produktów nie pozostają w rękojeści.
    395,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 39
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Deba - 15,5 cm (272668) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać.
    199,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 19
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Deba - 12 cm (272667) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać.
    149,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 14
  • Nóż kuchenny Satake Unique Mahogany Santoku - 17 cm (272664) N

    Wysoko umieszczona rękojeść zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.
    549,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 54
  • Nóż kuchenny Satake Tomoko Santoku - 17 cm (272660) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku.
    99,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 9
  • Tasak kuchenny Satake Satoru do siekania - 18 cm (272656) N

    Wszechstronny nóż kuchenny, zwany też tasakiem chińskim, który w kuchni azjatyckiej wykorzystywany jest na co dzień do krojenia różnych produktów i pełni funkcję noża szefa kuchni. Posiada solidną, lecz stosunkowo cienką klingę, więc nie powinno się nim rąbać kości ani mrożonek. Szeroki, ostry nóż to doskonałe narzędzie do takich zadań, jak krojenie warzyw w kostkę, porcjowanie drobiu, siekanie surowego mięsa czy rozgniatanie czosnku lub imbiru.
    219,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 21
  • Nóż kuchenny Satake Satoru Santoku - 13,5 cm (272652) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Santoku, który łączy w sobie funkcje noża szefa kuchni i japońskiego noża do warzyw Nakiri, ma wysoko umieszczoną rękojeść, która zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę.
    139,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 13
  • Nóż kuchenny Satake Satoru Santoku - 17 cm (272650) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Wysoko umieszczona rękojeść zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.
    159,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 15
  • Nóż kuchenny Satake S/D Deba - 18 cm (272646) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.
    199,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 19
  • Nóż kuchenny Satake S/D Deba - 15,5 cm (272645) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.
    159,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 15
  • Nóż kuchenny Satake S/D Deba - 12 cm (272644) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.
    129,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 12
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Black Pakka Deba - 15,5 cm (272643) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa.
    219,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 21
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Natural Santoku - 17 cm (272636) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Wysoko umieszczona rękojeść zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.
    169,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 16
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Natural Deba - 15,5 cm (272634) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.
    169,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 16
  • Nóż kuchenny Satake Megumi Deba - 15,5 cm (272630) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać.
    99,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 9
  • Nóż kuchenny Satake Megumi Deba - 12 cm (272629) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać.
    79,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 7

Znaleziono 61 produktów

Najnowsze opinie