
Żywność konserwowana Moya Pucha Dziki Dzik - dziczyzna w winie i grzybach 300 g
Dostępność w sklepach
natychmiast!
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
- Produkt dostępny
- Produkt niedostępny
Informacja kiedy wysyłamy produkt!
Darmowa dostawa od 50 złotych
Produkowana w Polsce w 100% z naturalnych składników konserwa rzemieślnicza Dziki Dzik. Wyselekcjonowane kawałki łopatki z dzika zostały zamarynowane w czerwonym winie z domieszką przypraw i ziół. Wyrazistość smaku podkreśla dodatek grzybów leśnych.
Puszka zawiera danie restauracyjne. Zależnie od okoliczności zawartość może zostać podgrzana jeszcze przed otwarciem w kąpieli wodnej lub ognisku albo już po wyjęciu z opakowania w garnku bądź mikrofalówce. Zapewnia szybki dostęp do wysokiej jakości żywności w różnych warunkach.
Produkt poddany procesowi sterylizacji.
Termin przydatności do spożycia: 02.2024
Dane techniczne
Wartości odżywcze w 100 g:
- wartość energetyczna: 174 kcal,
- białko: 14,6 g,
- węglowodany: 2,2 g, w tym cukry: 0,5 g,
- tłuszcz: 10,4 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g,
- sól: 1,3 g.
Skład:
- łopatka z dzika 70%,
- marchewka,
- czerwone wino
- mieszanka grzybów leśnych,
- koncentrat pomidorowy,
- świeży rozmaryn,
- jałowiec,
- skrobia ziemniaczana,
- masło klarowane,
- przyprawy.
Waga netto: 300 g
Producent: Moya Pucha, Polska
EAN: 5904013067386
opinieOcena: 5 / 5Dodaj opinię
Uczciwy kawałek mięsa w pysznym sosie , dla mnie bardzo fajne jedzenie w teren , bez konserwantów, naturalne składniki. Polecam.
Nieduże ale całkiem smaczne. Dobre też na zimno.
19,99 zł99,99 zł90,00 zł Książka "Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie" cz. 2 - Artur Bokła, Katarzyna Mikulska29,99 zł