zamknij
tel. 71 347 47 00
Koszyk0Twój koszyk jest pusty.

Koszyk

0

Twój koszyk jest pusty.

japońskie noże

Wybrane Filtry:

Znaleziono 116 produktów

  • Ładownica Condor T&T Pouch - Zielony OD MA54-001 (7970) SP

    Wykonana z Cordury 1000D niskoprofilowa ładownica T&T Pouch. Zamykana jest na kryty dwustronny zamek renomowanej japońskiej firmy YKK, z dużymi uchwytami wykonanymi z nylonowej linki, umożliwiającymi jego obsługę także w rękawicach. Dodatkowe zabezpieczenie przed przypadkowym otwarciem stanowią dwie krótkie taśmy z rzepem Velcro.
    119,00 zł
    Wysyłka: w 24 godziny
    KSK: 11
  • Nóż Ka-Bar Black 1211 (1336) SP

    Wersja z wygodną, gumową rękojeścią słynnego noża Ka-Bar, którego początki, to działania amerykańskich marines na froncie japońskim II Wojny Światowej. Od tamtego czasu minęło wiele lat, jednak kolejne odsłony legendy wyznaczają standardy w wielu armiach świata.
    379,00 zł
    Wysyłka: w 24 godziny
    KSK: 37
  • Nóż składany CRKT M16-04S Classic (NC/M16-04S) KR

    CRKT 1604S to klasyczna odsłona znanego i popularnego modelu M16 zaprojektowanego przez Kita Carsona. Stanowi on nie tylko ponowne wydanie oparte na oryginale jednego z najlepiej sprzedających się noży codziennego użytku, ale jest również hołdem dla zmarłego w 2014 roku projektanta.
    369,00 zł
    Wysyłka: w 24 godziny
    KSK: 36
  • Nóż CRKT Obake (NC/2367) KR

    Projekt noża CRKT Obake to powrót do klasycznego wzoru japońskich noży Kwaiken. Ostrze pokryte jest azotkiem tytanu. Uroku i oryginalności dodaje zdobienie na ostrzu.
    229,00 zł
    Wysyłka: w 24 godziny
    KSK: 22
  • Nóż składany CRKT Tighe Dye 5280 (NC/5280) KR

    Nowoczesny nóż składany Tighe Dye 5280 wykonany przez firmę Columbia River Knife&Tool według projektu znanego designera Briana Tighe'a, wygląd noża nawiązuje do klasycznego sztyletu. Głownię o profilu spear point wykonano z matowanej, japońskiej stal nierdzewnej Aus8. Blokada typu button lock. Ergonomicznie wyprofilowana rękojeść wykonana z aluminium lotniczego.
    325,00 zł
    Wysyłka: w 24 godziny
    KSK: 32
  • Nóż składany CRKT M16-13T (NC/M16-13T) KR

    Wytrzymały nóż składany M16-13T amerykańskiej firmy CRKT. Ostrze typu spear point ze stali nierdzewnej AUS8. Wyposażony w zabezpieczenia liner lock i AutoLAWKS. Rękojeść w całości wykonana z tytanu. Posiada opatentowany system wspomagania otwierania OutBurst, dzięki któremu szybko rozłożymy nóż w razie potrzeby.
    475,00 zł
    Wysyłka: w 24 godziny
    KSK: 47
  • Nóż składany CRKT 6820 Lift Off 2 (NC/6820) KR

    Funkcjonalny nóż składany typu Lift Off amerykańskiej firmy Columbia River Knife and Tool. Posiada głownię o profilu drop point, wykonaną z stali nierdzewnej Aus8. Zabezpieczony blokadą liner lock, posiada także opatentowany system wspomagania otwierania OutBurst.
    195,00 zł
    Wysyłka: w 24 godziny
    KSK: 19
  • Nóż składany CRKT M16-02Z Tanto (NC/M16-02Z) KR

    Nóż z głownią wykonaną ze stali AUS8 oraz okładzinami z tworzywa Zytel. Przed przypadkowym złożeniem chroni podwójna blokadą liner lock i AutoLAWKS. Wygodne, codzienne noszenie zapewnia sprężysty klips.
    269,00 zł
    Wysyłka: w 24 godziny
    KSK: 26
  • Nóż składany CRKT M16-14Z Tanto Serrated (NC/M16-14Z) KR

    Nóż z głownią wykonaną ze stali AUS8 oraz okładzinami z tworzywa Zytel. Przed przypadkowym złożeniem chroni podwójna blokadą liner lock i AutoLAWKS. Wygodne, codzienne noszenie zapewnia sprężysty klips. Wersja z ostrzem ząbkowanym.
    295,00 zł
    Wysyłka: w 24 godziny
    KSK: 29
  • Nóż składany CRKT Hissatsu 2903 (NC/2903) KR

    Nóż z głownią nawiązującą stylistycznie do tradycyjnych noży japońskich, wykonaną ze stali AUS8. Wyposażony we wspomaganie otwierania oraz podwójną blokadę liner lock i AutoLAWKS, co chroni przed przypadkowym złożeniem się noża.
    369,00 zł
    Wysyłka: w 24 godziny
    KSK: 36
  • Miecz Cold Steel Warrior Series Katana (88BKW)

    Profesjonalny miecz Katana przystosowany do treningu siły cięć - Tameshigiri. Wykonany wg tradycyjnych wzorów z tradycyjnych materiałów takich, jak stal, brąz, drewno, skóra, tkanina.
    1599,00 zł2015,00 zł
    Wysyłka: natychmiast!
    KSK: 159
  • Zestaw nozy kuchennych Global - G-2 i GS-1 (272503) N

    Zestaw noży Global to wspaniała okazja, aby przekonać się o niezrównanej jakości japońskich noży. Kucharz otrzymuje niezbędne narzędzia do codziennej pracy, od krojenia i plastrowania mięsa i ryb, po obieranie i szatkowanie warzyw i owoców.
    669,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 66
  • Nóż kuchenny Global G-46 Santoku - 18 cm (272499) N

    Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze, znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię.
    395,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 39
  • Nóż kuchenny ceramiczny Kyocera JPN Santoku - 16 cm (272461) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb oraz do siekania ziół i pracy z innymi produktami. Nóż Santoku posiada charakterystyczny, obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść na patelnię lub do salaterki.
    709,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 70
  • Nóż kuchenny Tojiro Shippu do obierania - 9 cm (272448) N

    Poręczny nóż kuchenny, idealny do obróbki małych powierzchni. Krótkie i cienkie ostrze umożliwia łatwe manewrowanie, a zaostrzony czubek pomaga w wykrawaniu niechcianych miejsc w owocach i warzywach. Lekka rękojeść w kształcie litery D pozwala trzymać nóż na wiele różnych sposobów.
    389,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 38
  • Nóż kuchenny Tojiro Shippu uniwersalny - 13 cm (272446) N

    Wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do pracy z produktami małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki w kostkę, krojenia oliwek lub małego pieczywa. Lekka rękojeść w kształcie litery D pozwala trzymać nóż na wiele różnych sposobów.
    429,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 42
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Yanagi-Sashimi - 21 cm (272672) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry.
    199,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 19
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Santoku - 17 cm (272671) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Santoku, który łączy w sobie funkcje noża szefa kuchni i japońskiego noża do warzyw Nakiri, ma wysoko umieszczoną rękojeść, która zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę.
    169,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 16
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Santoku - 15 cm (272670) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Santoku, który łączy w sobie funkcje noża szefa kuchni i japońskiego noża do warzyw Nakiri, ma wysoko umieszczoną rękojeść, która zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę.
    169,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 16
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Nakiri - 16 cm (272669) N

    Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię.
    169,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 16
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Deba - 15,5 cm (272668) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać.
    199,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 19
  • Nóż kuchenny Satake Yoshimitsu Deba - 12 cm (272667) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać.
    149,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 14
  • Nóż kuchenny ceramiczny Kyocera Santoku Red - 14 cm (272258) N

    Japoński nóż przeznaczony do krojenia ziół i warzyw oraz filetów mięsnych lub rybnych. Cechą charakterystyczną dla tego modelu jest obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść na patelnię lub do salaterki.
    245,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 24
  • Nóż kuchenny Satake Unique Mahogany Santoku - 17 cm (272664) N

    Wysoko umieszczona rękojeść zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.
    549,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 54
  • Nóż kuchenny Satake Tomoko Yanagi-Sashimi - 20,5 cm (272663) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
    129,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 12
  • Nóż kuchenny Satake Tomoko uniwersalny - 12 cm (272662) N

    Wszechstronny nóż kuchenny, który służy do krojenia produktów małej i średniej wielkości, a w razie potrzeby także do obierania warzyw i owoców. Doskonale się sprawdza podczas szatkowania czosnku, krojenia pomidorów lub dzielenia małych kanapek. Z powodzeniem zastępuje nóż szefa kuchni, w przypadku gdy długi nóż okazuje się nieporęczny.
    89,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 8
  • Nóż kuchenny Satake Tomoko szefa kuchni Air Holes - 18 cm (272661) N

    Posiada ostry czubek, w razie potrzeby może także służyć do oddzielania mięsa od kości, porcjowania kurczaka czy filetowania mniejszych ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem. Dzięki otworom w krawędzi tnącej produkty takie, jak żółty ser czy świeżo upieczone ciasto, nie przywierają do klingi.
    119,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 11
  • Nóż kuchenny Satake Tomoko Santoku - 17 cm (272660) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku.
    99,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 9
  • Nóż kuchenny Satake Tomoko do pieczywa - 20 cm (272658) N

    Solidny, ząbkowany nóż, który służy do cięcia różnego rodzaju pieczywa. Dzięki bardzo ostrej krawędzi tnącej nóż doskonale sobie radzi ze świeżymi, chrupiącymi wypiekami. Długie ostrze pozwala na komfortowe krojenie nawet największych bochenków, bez zgniatania delikatnego miąższu bułki czy chleba.
    99,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 9
  • Nóż kuchenny Satake Satoru Santoku - 13,5 cm (272652) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Santoku, który łączy w sobie funkcje noża szefa kuchni i japońskiego noża do warzyw Nakiri, ma wysoko umieszczoną rękojeść, która zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę.
    139,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 13
  • Nóż kuchenny Satake Satoru Nakiri - 16 cm (272651) N

    Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.
    159,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 15
  • Nóż kuchenny Satake S/D Yanagi-Sashimi - 27 cm (272649) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
    199,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 19
  • Nóż kuchenny Satake S/D Yanagi-Sashimi - 24 cm (272648) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
    159,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 15
  • Nóż kuchenny Satake S/D Yanagi-Sashimi - 21 cm (272647) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
    139,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 13
  • Nóż kuchenny Satake S/D Deba - 18 cm (272646) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.
    199,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 19
  • Nóż kuchenny Satake S/D Deba - 15,5 cm (272645) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.
    159,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 15
  • Nóż kuchenny Satake S/D Deba - 12 cm (272644) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.
    129,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 12
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Black Pakka Deba - 15,5 cm (272643) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa.
    219,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 21
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Black Pakka Yanagi-Sashimi - 20,5 cm (272642) N

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch do siebie.
    219,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 21
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Black Pakka Nakiri - 16 cm (272639) N

    Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składnki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.
    219,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 21
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Natural Yanagi-Sashimi - 21 cm (272638) N

    Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.
    179,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 17
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Natural Santoku - 17 cm (272636) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Wysoko umieszczona rękojeść zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.
    169,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 16
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Natural Nakiri - 16 cm (272635) N

    Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.
    159,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 15
  • Nóż kuchenny Satake Nashiji Natural Deba - 15,5 cm (272634) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.
    169,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 16
  • Nóż kuchenny Satake Megumi Nakiri - 16 cm (272631) N

    Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki).
    89,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 8
  • Nóż kuchenny Satake Megumi Deba - 15,5 cm (272630) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać.
    99,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 9
  • Nóż kuchenny Satake Megumi Deba - 12 cm (272629) N

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać.
    79,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 7
  • Nóż kuchenny Satake Kotori Santoku - 15 cm (272628) N

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Santoku, który łączy w sobie funkcje noża szefa kuchni i japońskiego noża do warzyw Nakiri, ma wysoko umieszczoną rękojeść, która zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę.
    169,00 zł
    Wysyłka: 3 dni
    KSK: 16

Znaleziono 116 produktów

Najnowsze opinie