
Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Fillet Knife 8" 4116 Krupp (20VF8SZ)
Dostępność w sklepach
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
Niedostępny
- Produkt dostępny
- Produkt niedostępny
Informacja kiedy wysyłamy produkt!
Darmowa dostawa od 50 złotych
Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ergonomicznie wyprofilowana rękojeść wykonana jest z twardego tworzywa Zy-Ex i pokryta przyjaznym dla żywności materiałem Kray-Ex o antypoślizgowej fakturze.
Głownia wykonana jest z niemieckiej stali nierdzewnej 4116 Krupp poddanej hartowaniu kriogenicznemu. Klinga jest wytrzymała, giętka i łatwo ją ponownie naostrzyć.
Model Fillet przeznaczony jest do filetowania mięsa.
W zestawie prosta kabura z tworzywa Secure-Ex.
Dane techniczne
Stal: nierdzewna 4116
Długość głowni: 203 mm
Grubośc głowni: 2 mm
Rękojeść: Zy-Ex, Kray-Ex
Długość całkowita: 337 mm
Waga: 113 g
Producent: Cold Steel, USA
EAN: 705442016588
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ O NOŻACH:
Dane techniczne
Typ noża | Z głownią stałą |
Styl | Kuchenny |
Długość głowni | 203 mm |
Grubość głowni | 2 mm |
Profil głowni | Inne |
Rodzaj ostrza | Gładkie |
Gatunek stali | 4116 |
Odporność na stępienie | Zadowalająca |
Odporność na korozję | Wysoka |
Sposób otwierania | Ostrze stałe |
Typ blokady | brak |
Materiał rękojeści | Kray-Ex |
Klips do noszenia | Nie |
Kabura w komplecie | Tak |
Informacje dodatkowe | prosta kabura z secure-ex |
Waga | 113 g |
opinieOcena: 5 / 5Dodaj opinię
Moim zdaniem noże do filetowania Cold Steel są rewelacyjne! Ten model – 8” jest bardzo długi i stanowi uzupełnienie mojego zestawu noży. Najczęściej do filetowania używam krótszego noża – uwaga dla tych co szukają swojego pierwszego noża do filetowania.
Dobry nóż do kuchni nie tylko do filetowania. Wygodna rękojeść. Dobra stal.