tel. 71 347 47 00
Koszyk0Twój koszyk jest pusty.

Koszyk

0

Twój koszyk jest pusty.

Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Curved Boning (20VBCZ)

Producent: Cold Steel

Produkt dostępny Dostępność w sklepach i czas dostawy
Dostępny
119,99 

Punkty KSK: 11

Dostawa 5,00 zł, 
odbiór osobisty 0,00 zł, 
wysyłka w: 24 godziny

Zamów do 18:00 - dostawa kurierem DHL już jutro!
Sprawdź szczegóły

Dodaj produkt Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Curved Boning (20VBCZ) do koszyka
Dodaj produkt Nóż kuchenny Cold Steel Commercial Series Curved Boning (20VBCZ) do schowka
Dostawa 5,00 zł, 
odbiór osobisty 0,00 zł, 
wysyłka w: 24 godziny

Zamów do 18:00 - dostawa kurierem DHL już jutro!
Sprawdź szczegóły

Opis produktu

Nóż kuchenny stanowiący niezawodne i wszechstronne narzędzie w każdej kuchni. Ergonomicznie wyprofilowana rękojeść wykonana jest z twardego tworzywa Zy-Ex i pokryta przyjaznym dla żywności materiałem Kray-Ex o antypoślizgowej fakturze.

Głownia wykonana jest z niemieckiej stali nierdzewnej 4116 Krupp poddanej hartowaniu kriogenicznemu. Klinga jest wytrzymała i łatwo ją ponownie naostrzyć.

Model Curved Boning przeznaczony jest do filetowania i oddzielania mięsa od kości.

Dane techniczne
Stal: nierdzewna 4116
Długość głowni: 152 mm
Grubość głowni: 3 mm
Rękojeść: Zy-Ex, Kray-Ex
Długość całkowita: 286 mm
Waga: 122 g
Producent: Cold Steel, USA

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ O NOŻACH:

                  >> Inne ważne informacje na temat noży

Dane techniczne

Typ nożaZ głownią stałą
StylistykaKuchenny
Długość głowni152  mm
Grubość głowni3  mm
Profil głowniInne
Rodzaj ostrzaGładkie
Gatunek stali4116 Krupp
Odporność na stępienieZadowalająca
Odporność na korozjęWysoka
Sposób otwieraniaOstrze stałe
Typ blokadybrak
Materiał rękojeściKray-Ex
Klips do noszeniaNie
Kabura w komplecieNie
Informacje dodatkowenóż do oddzielania mięsa od kości
Waga122  g

Opinie (0)

Bądź pierwszą osobą, która doda opinię i zdobądź punkty rabatowe.
Aby dodać opinię, kliknij tutaj.
Dodaj opinię

    Polecamy także

    Produkty podobne

    zamknij